Digital Signage a Boscolo Budapest***** Szállodában

DSR_digitális_reklám_digital_signage_Boscolo_hotel_budapestAz ötcsillagos Boscolo Budapest szállodában 2016 év végén helyeztük üzembe az egyedi gyártás során létrehozott, kifejezetten a szálloda arculatára és igényeire szabott, aranyszínű digitális totemoszlopot. 

A Boscolo Budapest szálloda a New York kávéházat is magába foglaló palotában helyezkedik el, a belváros egyik legelegánsabb luxus szállodája.

A szálloda számos rendezvénynek és konferenciának ad otthont. Digital signage megoldásunk elsősorban a rendezvények információs táblájaként szolgál, segítséget nyújtva az érkező vendégeknek a megfelelő helyszín megtalálásában. A sok esetben párhuzamosan futó rendezvényekkel, kiállításokkal kapcsolatos modern módon történő útbaigazítás legmegfelelőbb eszköze a digitális kijelző, melynek tartalma pillanatok alatt szerkeszthető és akár az utolsó pillanatban is könnyűszerrel módosítható. 

A szálloda első emeletén, a közlekedési útvonalon elhelyezett digitális kijelző segítségével a szálloda látványos és célzott üzeneteket tud küldeni vendégei számára. Rendezvények közötti időszakban mozgóképekkel, videókkal, animációkkal, szöveges és hangüzenetekkel könnyedén fel tudja hívni a figyelmet az extra szolgáltatásokra, a wellness és fitnesz részleg által nyújtott lehetőségekre, illetve egyéb speciális programokon történő részvételre, mint például a karácsonyi, illetve szilveszteri vacsora.

Rendszerünk nagy előnye, hogy a képernyőn megjelenő tartalom speciális IT és grafikai ismeretek nélkül is könnyűszerrel, néhány mozdulattal módosítható, frissíthető, csupán Internet elérésre van szükség.

További információ a gyönyörű szállodáról: http://budapest.boscolohotels.com/luxury-hotel-budapest