Interaktív, digitális étlap a Nobu Budapest Étteremben

Nobu_digitális_reklám_digital_signage_DSR_5Idén júniustól modern, digitális kijelzők, interaktív étlapok, hívják fel a figyelmet az amúgy is méltán híres Nobu Budapest Étteremre. Kültéri és beltéri signage megoldásunk teljesen egyedi gyártású, az étterem és a Kempinski hotel stílusához igazodik.

A Nobu Budapest Étterem a Kempinski Hotel Corvinus Bécsi utca felőli oldalán található. Megközelíthető az utcáról, illetve a szálloda előcsarnokán keresztül is.

A Bécsi utca járókelői figyelemfelkeltő digitális menütáblával találják szemben magukat a Kempinski Hotel épületének oldalsó falán. A folyamatosan mozgó, videókat tartalmazó digitális menü angol és magyar nyelven is elérhető. Az érdeklődők az interaktív képernyő megérintésével információkat kapnak a napi menüről, az étterem méltán híres ételválasztékáról, a desszertekről, a speciális akciókról, rendezvényekről.

A hotel közlekedőfolyosóján, közvetlenül az étterem bejárata előtt, az étterem stílusához teljes mértékben igazodó, belülről folyamatosan változó színekkel megvilágított digitális oszlopunk cégünk egyik fő büszkesége. A beépített, 7/24 órában üzemképes, folyamatosan bekapcsolt állapotban lévő signage monitor éjjel-nappal várja az érdeklődőket, így a hotel látogatói bármikor információkat kaphatnak az étterem ételválasztékéról, szolgáltatásairól. Nobu_digitális_reklám_digital_signage_DSR

A japán gasztronómia rajongói Közép-Európában elsőként Budapesten kóstolhatják meg a Nobuyuki Matsuhisa mesterszakács világhírű specialitásait. Az 80 fő befogadására alkalmas étteremhez egy sushi bár és egy 20 fős különterem tartozik. Az 56 ülőhelyes bár különleges és egyedülálló „Nobu koktélokkal” és bármenüvel várja a vendégeket.

Rendszerünk nagy előnye, hogy a képernyőn megjelenő tartalom speciális IT és grafikai ismeretek nélkül is könnyűszerrel, néhány mozdulattal módosítható, frissíthető, csupán Internet elérésre van szükség.

További információ az étteremről: http://www.noburestaurants.com/budapest-hu-HU/az-lm-ny/