Kültéri kioszkot szeretnél? 6 + 1 dolog, amire mindenképpen figyelned kell!

Különösen nagy figyelmet kell szentelni kültéri kioszk megrendelésénél 6 + 1 tényezőnek.  Először is fel kell mérni a környezeti adottságokat és csak utána szabad meghatározni a legmegfelelőbb helyet a kioszk telepítésére figyelembe véve a megfelelő méretű képernyő kiválasztását. Ne felejtsük el, hogy időjárásállónak és vandál-biztosnak kell lennie a kiválasztott megoldásnak. Amennyiben érintőképernyős verzió mellett döntünk, gondoljuk arra is, hogy mindenki számára szemmagasságban elérhető legyen a felület. Mindezek után vegyük figyelembe a pénztálcánkat is, illetve ne feledkezzünk meg a szükséges engedélyek bekéréséről a megfelelő hatóságoknál.

  1. DSR kültéri digital signage kioszk Elhelyezés

Az egyik legfontosabb kritérium, amire gondolnunk kell kültéri digital signage megoldás tervezésénél a kijelző, illetve totemoszlop helyének megfelelő kiválasztása. Figyeljünk arra, hogy a képernyő könnyen észrevehető, jól látható és olvasható legyen, ne legyen túl magasan, se alacsonyan!

  1. Méret

Nagyon fontos a jól kiválasztott képernyőméret. Törekedjük arra, hogy a képernyő előtt állva az arra sétálók szemmagasságban kényelmesen be tudják látni az egész felületet. Ne legyen se túl kicsi, se túl nagy!

  1. Időjárás-állóság

A kültéri kioszk időjárás-állóságának fontosságát nem lehet eléggé kihangsúlyozni. Nem számít, ha esik az eső, ha tűz a nap, mindig jól látható legyen a felület. Mindenképpen magas fényerejű monitort válasszunk!

  1. Vandálbiztosság

A kioszknak ütésállónak kell lennie, nehogy illetéktelen személyek kárt tudjanak tenni az amúgy is nagy költséggel járó beruházásunkban. Elengedhetetlen törésálló védőüveg használata még akkor is, hogy úgy gondoljuk kicsi a valószínűsége a rombolásnak.

  1. Áramellátás

Sokan megfeledkeznek arról, hogy a kijelzők üzemeltetéséhez bizony áramra is szükség van, ezért gondoskodjunk a megfelelő áramellátásról.

  1. Költségek

A fentiek figyelembevételével számos megoldás között válogathatunk a digital signage piacán, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a beltéri megoldásnál magasabb felmerülő költségeket. Válasszuk mindig a vállalkozásunk számára ár-érték arányban leginkább megfelelő kültéri kioszk megoldást.

+ 1 Engedélyek

Végül, de nem utolsó sorban, a kiválasztott kioszk elhelyezésére ne felejtsük el beszerezni a szükséges engedélyeket az illetékes hatóságoktól és gondoljuk arra is, hogy az engedélyeknek is lehet költségvonzata.

A fentiek figyelembevételével minimálisra lehet csökkenteni a kockázatokat. Kérdés, díjmentes tanácsadás igénye esetén forduljon bizalommal cégünkhöz a 06-1-464-43-80-as telefonszámon, illetve a sales@digitalisreklam.hu e-mail címen.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn