Mi a digitális reklám? (digital signage)

DSR_digital_signage_globe
A digitális reklám (digital signage) szöveges és dinamikus (kép, videó, hang, szöveg, weboldal, közösségi média) tartalmak megjelenítése elektronikus képernyőkön. A szöveges és képi információk a legmegfelelőbb időben és a legjobb helyen válnak láthatóvá
(például egy bolt területén vásárlási szituációban; egy recepciós pultnál információkereső helyzetben stb.).

Az állandóan változó mozgóképek, információk, hangefektek marketing szempontból hasznosabbak, eredményesebbek a hagyományos állóképnél, vagy az egyszerű, nyomtatott szövegnél, mivel sokkal figyelemfelkeltőbbek. Egyszerű a kezelése, automatikusan indítható, hosszú élettartamú, nincs mozgó alkatrésze és költséghatékony.

DSR_digital_signage2

A digital signage valójában nem csak egy kézzel fogható tárgy, hanem egy hardver és egy szoftver együttese. Egy elektronikus képernyő (legtöbbször monitor, táblagép) mutatja az általunk választott tartalmat. A monitor mérete 3 cm-től akár több száz cm-ig is terjedhet.

A digital signage az otthonon kívüli reklámozás egy fajtája, de szórakoztatásra vagy informálásra is tökéletesen alkalmas. A cél az, hogy célzott üzeneteket juttassunk meghatározott helyekre a meghatározott időpontokban. A digitális jelek megjelenhetnek üzenő falakon, LCD kijelzőkön, tévékészülékeken, elektronikus hirdetőtáblákon, táblagépeken, okostelefonokon. A kijelzők tartalma számítógép segítségével elektronikusan szerkeszthető, ellenőrizhető, módosítható. A digital signage fő előnyei, hogy a tartalom a legkisebb erőfeszítés nélkül változtatható, animációk megjeleníthetőek, a jelek a tartalomhoz és a célközönséghez illeszthetőek, és interaktívak lehetnek.

Egyértelmű, hogy a hagyományos papír alapú reklámozás fokozatosan kiszorul napjaink világából.  A 21. századi digital signage nem csak a legdinamikusabb és leghatékonyabb formája az üzenetek továbbításának minden méretű és típusú vállalkozás esetében, hanem a leginkább költséghatékony is.

A digital signage dinamikus természetéből adódóan lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy releváns, naprakész tartalmat közvetítsenek ügyfeleiknek.

Megoldásunk mindenfajta IT és üzleti tudás nélkül könnyűszerrel elsajátítható, külső segítség nélkül üzemeltethető.

Nézd meg bemutató videónkat! 

+ Miért jó cégednek a digitális reklám?

+ Miért jobb a digital signage a hagyományos reklámhordozóknál?

+ Miért válassz minket?