Bankok, biztosítók, pénzügyi intézmények

Digital Signage pénzügyi intézményekben

DSR_digital_signage_penzugy2DSR_digital_signage_penzugy

 

 

 

 

 

Pénzügyi intézmények számára jól bevált módszer a várakozó, illetve az asztalnál ülő ügyfelek digitális kijelzőkön történő tájékoztatása.

A digitális kijelzők interaktív felületet biztosítanak az érdeklődők számára, akik széles körben tudják használni azok előnyeit pl. tájékozódhatnak pénzügyi szolgáltatásokról, megtekinthetnek az éppen aktuális ajánlatokat, akciókat, megismerkedhetnek kiegészítő szolgáltatásokkal, feliratkozhatnak hírlevelére.

Megoldásunk nagyon rugalmas lehetőséget biztosít a pénzügyi intézmények számára a folyamatos sokszínűség fenntartására. A módosítások azonnal megjelennek a képernyőkön és az érintőképernyős pultokon, így időt és nyomdai költséget tudunk megtakarítani.

A várakozók elégedettségi kérdőíveket tölthetnek ki, on-line, azonnal hozzáférhető, információt szolgáltatva a pénzügyi intézmény szolgáltatásairól, illetve az ügyintéző munkájának színvonalával kapcsolatosan. A válaszadók azonnali visszajelzése alapján hatékonyabban tudnak reagálni a folyamatosan változó igényekhez elégedettebbé téve az ügyfeleket, növelve azok hűségét.

Segíthetünk? 

Vélemény, hozzászólás?