Kulturális intézmények: múzeumok, színházak

Digital Signage a kulturális intézményekben

DSR_digital_signage_muzeumSzínházak, múzeumok előszeretettel alkalmaznak digital signage megoldásokat, hogy látogatóikat releváns, naprakész információkkal tudják ellátni az előadásokkal, színművészekkel, múzeumi kiállításokkal, illetve egyéb extra szolgáltatásokkal kapcsolatban.

A digitális kijelzők interaktív felületeket biztosítanak a látogatók számára, akik széles körben használhatják az interaktív kijelzők előnyeit pl. jegyet vásárolhatnak, tájékozódhat az előadásokról, a kiállított eszközökről, feliratkozhatnak hírlevelére, véleményükkel hozzájárulhatnak a minél színesebb programok összeállításához.

Megoldásunk nagyon rugalmas lehetőséget biztosít a kulturális intézmények számára a folyamatos sokszínűség fenntartására. A látogatókkal a kommunikáció folyamatosan bővíthető, frissíthető. A módosítások azonnal megjelennek a képernyőkön és az érintőképernyős pultokon, így időt és nyomdai költséget tudnak megtakarítani.

Az várakozók elégedettségi kérdőíveket tölthetnek ki, on-line információt szolgáltatva a színdarabokról, a művészekről, a kiállításról vagy akár a büfében kapható élelmiszerek minőségével kapcsolatosan is. A nézők azonnali visszajelzése alapján hatékonyabban tudnak reagálni a folyamatosan változó igényekhez elégedettebbé téve a látogatókat, növelve azok hűségét.

Segíthetünk?