Szórakoztatóipar: mozik, játéktermek

Digital Signage a szórakoztatóiparban

 

A mozik  előszeretettel alkalmaznak digital signage megoldásokat, hogy látogatóikat releváns, naprakész információkkal tudják ellátni az előadásokkal, filmekkel, előzetesekkel, szereplőkkel, illetve egyéb extra szolgáltatásokkal kapcsolatban.

A digitális kijelzők interaktív felületeket biztosítanak a látogatók számára, akik széles körben használhatják az interaktív kijelzők előnyeit pl. jegyet vásárolhatnak, tájékozódhat az előadásokról, feliratkozhatnak hírlevelére, véleményükkel hozzájárulhatnak a minél színesebb előadásprogramok összeállításához.

Megoldásunk nagyon rugalmas lehetőséget biztosít a szórakoztató ipar számára a folyamatos sokszínűség fenntartására. A nézőkkel a kommunikáció folyamatosan bővíthető, frissíthető. A módosítások azonnal megjelennek a képernyőkön és az érintőképernyős pultokon, így időt és nyomdai költséget tudnak megtakarítani.

Az előterében várakozók elégedettségi kérdőíveket tölthetnek ki, on-line információt szolgáltatva a filmekről, színészekről, vagy akár a büfében kapható élelmiszerek minőségével kapcsolatosan is. A nézők azonnali visszajelzése alapján hatékonyabban tudnak reagálni a folyamatosan változó igényekhez elégedettebbé téve a látogatókat, növelve azok hűségét.

Segíthetünk?