Utazási irodák

Digital Signage utazási irodákban

 

DSR_digital_signage_utazas_iroda2Az utazási irodák számára kiemelkedően hasznos digitális kijelzők használata, mivel az utazási ajánlatok képekkel, videókkal demonstrálva sokkal látványosabbak, mint a nyomtatott prospektusok és megkönnyítik az érdeklődők döntését.

A napi, heti akciók kiemelésével fel tudjuk hívni az érdeklődők figyelmét a last minute ajánlatokra, illetve utazással kapcsolatos kiegészítő szolgáltatásokra. (biztosítás, autóbérlés, fakultatív kirándulások, stb.)

A digitális kijelzők interaktív felületeket biztosítanak az utazni vágyók számára, akik széles körben tudják használni az interaktív kijelzők előnyeit pl. tájékozódhatnak  nyaralási lehetőségekről, megtekinthetnek alternatív úti célokat, „elutazhatnak” a helyszínre 3D videó, vagy google earth használatával, megismerkedhetnek kiegészítő szolgáltatásokkal, feliratkozhatnak az utazási iroda hírlevelére.

Megoldásunk nagyon rugalmas lehetőséget biztosít az utazási irodák számára a folyamatos sokszínűség fenntartására. A módosítások azonnal megjelennek a képernyőkön és az érintőképernyős pultokon, így időt és nyomdai költséget tudunk megtakarítani.

A várakozók elégedettségi kérdőíveket tölthetnek ki, on-line információt szolgáltatva az utazási ajánlatokkal, úti célokkal kapcsolatosan. A válaszadók azonnali visszajelzése alapján hatékonyabban tudnak reagálni a folyamatosan változó igényekhez elégedettebbé téve az érdeklődőket, növelve azok hűségét.

Segíthetünk?