Szolgáltatások

………………..SZOLGÁLTATÁSOK

Próbálja ki
szolgáltatásainkat!
Kérjen tesztidőszakot!

Az általunk kínált komplex eszközrendszer
bekapcsolás után azonnal működik,
de érdemes folyamatosan újabb és újabb érdekes tartalmat
kínálni az ügyfeleknek, vásárlóknak.

Ha szeretné maximálisan kihasználni eszközrendszerünket, óhatatlanul szüksége lesz tapasztalt tartalomfejlesztőkre, amiben leginkább mi tudunk segíteni. Szeretné, ha a végfelhasználók szokásairól statisztikai visszajelzést kapna és abból a döntéshozók számára értelmezhető, áttekinthető következtetéseket tudna levonni? Ismerje meg és használja statisztikai modulunkat, amely nem csak az eszközrendszerünk okosabb és jövőbe mutató fejlesztői szempontú használatát teszi lehetővé, hanem visszahat az ön üzleti modelljére is.
Kérdőívek, felhasználói statisztikák eredménye összevetve az értékesítési statisztikákkal, mind-mind segíthetik Önt üzleti modelljének finomhangolásában, aktualizálásában, mindezt nem utólagos korrekció formájában hanem valós időben, zavartalan üzleti működés mellett. Mindehhez szüksége lesz tartalomfejlesztő csapatunk segítségére, vagyis egy szolgáltatáscsomagra, amelyet az Ön igényeinek megfelelően alakítunk ki. Szolgáltatási csomagjaink árazása segíti Önt a felmerülő költségek egyenletes megosztásában, szemben az egyszer felmerülő nagyobb fejlesztési kiadásokkal.

1

ÉRTEKESÍTÉS

Készülékek, alkalmazások, tartalomfejlesztés és szolgáltatások értékesítése alapkonstrukciók vagy egyedi igények szerint. Van néhány kifejezetten kedvező bérleti konstrukciónk belépő ügyfeleink számára, akik szeretnék éles helyzetben kipróbálni eszközeinket és szolgáltatásainkat.

Kiállításokra

Eszközeink és az általunk fejlesztett tartalmak nagy népszerűségnek örvendnek kiállításszervezők és kiállítók körében. Itt nem csak technológiai és marketing területekre érdemes gondolni, hanem akár karácsonyi gyerek rendezvényekre akár bármilyen kiállítási tematikára.

Kisvállalkozóknak

Kisvállalkozók számára olyan előnyös konstrukciókat tudunk ajánlani amely kisebb értékű technikai eszközökkel egyszerű és nagyobb részt az ügyfél által menedzselt tartalommal jelennek meg, így a költségek alacsonany tarthatók.

Céghálózatoknak

Üzletláncok, céghálózatok számára olyan technikai konstrukciókat ajánlunk melynek segítségével egységes arculat mellett, a tartalom egyes elemei központilag szerkeszthetők, módosíthatók, más elemei a lokális kereskedelmi egység által szerkeszthetők, módosíthatók, így egyszerre kölcsönöznek egyedi jeleget egy üzletnek és jelenítik meg az üzlethálózat egységes brandjét. A statisztikai modul további izgalmas lehetőségeket kínál. A statisztikai adatok lehetővé teszik a különböző kereskedelmi egységekben kihelyezett eszközök felhasználói aktivitásának összehasonlítását. Grafikon és diagram generátorral rendelkező statisztikai modulunk képes megjeleníteni olyan rejtett összefüggéseket és eltéréseket a felhasználók szokásairól, amelyek segítsségével nemcsak az adott kereskedelmi egység üzletpolitikája finomhangolható, hanem a teljes üzlethálózat stratégiája is.


KAPCSOLAT
TUDJON MEG TÖBBET!

ELÉRHETŐSÉGÜNK


1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 19/G., földszint 1.
+36 1 464 43 80; mobil: +36 30 639 55 04
sales@digitalisreklam.hu