top of page
marketing27013

Mi is a Medimonitor?

Bizonyára sokat hallottatok a Medimonitorról akár rendezvényeken, akár LinkedIn posztjainkban. Tudjátok, hogy pontosan mi is a Medimonitor? Ahhoz, hogy egységes képet kaphass, olvasd tovább blogposztunkat! 😉


reklám digitális medimonitor totem kioszk kamera hőkamera
Medimonotoros rendszerünk a Szent János Kórházban

Cégünk, a DigitálisReklám.hu Kft. piacvezető megoldásaival törekszik az egészségügy legújabb kihívásaira reagálni a MEDIMONITOR termékvonalával. A MEDIMONITOR megoldással elérhetővé válik az egészségügyi intézmények legnehezebb folyamatainak az egyszerűsítése, a betegek, a látogatók és a dolgozók tájékoztatása, ügyintézésének segítése a következőképpen:


- járóbeteg és beteglátogató információs rendszer segít a páciensek tájékoztatásában

- interaktív térképes útvonalkereső a páciensek tájékoztatását segíti

- fontos információk egyszerű megjelenítésére lehetőséget ad, pl. átmeneti változásokról, osztályáthelyezésekről, látogatási tilalomról, Operatív Törzs ismertetői stb.

- általános intézményi információkat fel lehet tüntetni a rendszeren

- könnyen sterilizálható, lemosható üvegfelülettel rendelkezik

- a rendszer hatékonyságát statisztikai adatok gyűjtésével erősíti


A Medimonitor fontossága a COVID-19 járvány idején erősebb hangsúlyt kapott, hiszen a Medimonitornak köszönhetően lehetőség van a fertőzésveszély csökkentésére is. Ez a komplex beteginformációs és tájékozódást segítő rendszer csökkenti a közvetlen érintkezést a páciensek és az egészségügyi dolgozók között, hiszen digitalizálttá és könnyen kezelhetővé teszi a betegirányítást az érintőképernyős, egyszerűen sterilizálható információs totemoszlopok segítségével.


Megoldásunkkal segíteni tudjuk az egészségügyi dolgozók, orvosok munkáját és az egészségügyi szolgáltatást igénybevevő betegeket, látogatókat, mivel rendszerünk segítségével lerövidül az egészségügyi intézményen belül eltöltött idő és a látogatók számára átláthatóbb lesz az intézmény. Rendszerünk integrálható az egészségügyi intézmények HIS rendszereibe (Health Information System), ezáltal szerves részét képezheti az EESZT rendszereinek (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér).


A fenti funkciókon felül lehetőség nyílik interaktív beteg-elégedettségi kérdőívek kitöltésére, amivel a betegek elmondhatják véleményüket, így az intézmény ezeket figyelembe véve tudja alakítani szolgáltatásait.


A következő cikkünkben a Medimonitor rendszerről fogunk írni. Ha felkeltettük érdeklődésedet, tarts velünk!




Comments


bottom of page